De gezelligste fiets van Nederland!

Bij ons vind je een overzicht van Belgische en Nederlandse bedrijven die vooral actief zijn in de tuin en meubelen sector. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden - of je nu op zoek bent naar tuinhuizen, carports, tuinmachines, tuinaannemers, tuinmpeubelen tuinmateriaal, een pergola ... Hier zal u het zeker vinden.

 

tuingebouwen

Exclusieve eikenhouten tuingebouwen

Carports

Stalenbouw

Bijgebouwen

Moderne & Landelijke Creaties

Poolhouses

PHouten Poolhouse op Maat

Chaletbouw

Finse chaletbouw binnen uw bereik!

Cottage stijl

Beleef de cottage woonstijl

Picknickfiets

Beleef picknicken op een bijzondere manier door met de picknickfiets op pad te gaan! Trek er met de familie of vrienden een dagje op uit om prachtige tochten te maken langs dorpjes en terrasjes, afgewisseld met de mooie natuur van bijvoorbeeld het Nationaalpark Dwingelderveld of het Drents-Friese Wold en picknick op een mooie picknicktafel.

De picknickfiets zorgt voor een ultiem familiegevoel

Terwijl je gezamenlijk geniet van de buitenlucht en de omgeving klets je gezellig een eind weg. Van opa en oma tot de kleinkinderen, de picknickfiets is voor iedereen. Zelfs de kleinste achterkleinkinderen kunnen middels een autostoeltje of maxi cosi op een veilige manier mee op de fiets. Perfect voor jong en oud en dus voor de gehele familie!

Op de picknickfiets is ruimte voor maximaal 16 personen. Vanaf 10 personen is het mogelijk om de fiets voort te bewegen en te besturen.

Wanneer je een perfect plekje hebt gevonden voor een picknick kun je relaxt gaan genieten van al het lekkers dat jullie hebben meegebracht. De picknickfiets is van alle luxe voorzien en zorgt er voor dat je alleen maar om het eten hoeft te denken. Spullen die bij de fiets geleverd worden zijn:

  • Vier picknickmanden. Elke picknickmand bestaat uit vier porseleinen borden, vier vorken, vier messen en vier lepels
  • Picknickkleed

De gezelligste fiets

Kom je een bijzondere plek tegen waar je even wilt stoppen? Of is het tijd om even een pauzemoment in te lassen? Ook voor die momenten heeft de picknickfiets de ideale spullen mee:

  • Enkele oud Hollandse spellen
  • Boeken en tijdschriften
  • Een voetbal

Aanvullende mogelijkheden

Je kunt natuurlijk zelf je eten meenemen en enkel gebruik maken van de faciliteiten van de fiets. Maar ook GroenUit kan zorgen voor het eten en drinken, zodat je zelf alleen maar voor de gezelligheid hoeft te zorgen. Ook is het mogelijk om een High Tea te houden in combinatie met de picknickfiets. Dat is weer eens wat anders dan in een restaurant!

High tea 20,00 p.p.

Picknick 15,00 p.p.

Huur fiets 250,- van 10.00 uur – 17.00 uur. Korter is mogelijk, maar de prijs blijft gelijk, sorry!

 

 

 

 

Skeletbouw

Een exclusieve (Hout) Skeletbouw realiseren? Kies dan voor de exclusiviteit en duurzaamheid van La Casa.

Tuinkast

Wil je tuinmeubelen kopen? De beste en mooiste tuinmeubelen bestel je voordelig en eenvoudig online

View

houten tafels

Picknicktafel? We bieden tuinmeubilair aan voor particulieren, bedrijven en scholen

View

Robotmaaier specialist

Robotmaaier pro is expert in grasrobots: ? Husqvarna Automower ? hersteldienst ? toonzaal. Bestel uw robotmaaier, wij installeren hem!

View

Houten speelgoed

Bekijk onze collectie houten speelgoed. Van houten poppenhuis, houten poppenwagen en houten keukentje tot houten treinen en houten loopfietsen ..

View

Lit Enfant

Lit enfant, ici le plus grand choix de lits enfant vhez lit-enfant.be.

View

Lits Enfant

Acheter un lit d'enfant intéressant en ligne. Lits d'enfant pour filles et garçons, lits, literies, matelas

View

Bierzeltgarnitur

picknickbnkeS ist Ihr Fachcentrum für Werkstatt, Haus und Garten. In unserem Bereich Gartenmöbel finden Sie Bierzeltgarnituren sowie eine Vielzahl weiterer..

View

Wilt u hier vermeld worden?

Voor meer informatie stuur ons een mail: info@seobureau.be